Behandelingen per leeftijd

Tussen 40 en 50 jaar

Vanaf je veertigste neemt het volumeverlies in het aangezicht toe. Je jukbeenderen en kaken kunnen krimpen waardoor de vetkussentjes in je gezicht naar de neus-lippenplooi zakken. De spieren rond de mond trekken je mondhoeken naar beneden waardoor er een ontevreden uitstraling ontstaat. Het volumeverlies rond de ogen kan je een boze en vermoeide blik geven. De ingevallen wangen, fronsrimpels en kraaienpootjes versterken de verdrietige indruk. Dit alles kunnen we verhelpen met een behandelplan waarbij we fillers en tijdelijke spierontspanners combineren: de liquid facelift.

Jukbeenderen & ingevallen wangen

Wanneer je ouder wordt, kan het volume van je jukbeenderen slinken. Tegelijkertijd neemt het vetweefsel in de wangen af en de spieren, de ligamenten en de huid worden slapper. Met de zwaartekracht wordt de huid en het onderhuids vet naar beneden getrokken. De huid krimpt echter niet mee waardoor er ingevallen wangen, plooien, rimpels en schaduwen in het gezicht kunnen ontstaan. Dit volumeverlies kunnen we herstellen met tijdelijke fillers.

Verminderde huidkwaliteit

Bij veertigers gaat de huidkwaliteit achteruit omdat de productie van hyaluronzuur afneemt. De huid wordt droger, er ontstaan sneller rimpeltjes en er kunnen pigmentvlekken, een vale teint, couperose of fybromen ontstaan. Om de huidkwaliteit te verbeteren is het aangewezen om een behandeling met mesotherapie uit te voeren. Mesotherapie verbetert de doorbloeding en hydratatie van de huid waardoor je teint egaler wordt en de rimpels die we niet met een gewone filler konden aanpakken toch verdwijnen.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK