Tijdelijke fillers

Jukbeenderen & wangen

Jeugdigheid en gezondheid worden vaak geassocieerd met uitgesproken jukbeenderen en volle wangen. Wist je dat wanneer je ouder wordt je jukbeenderen krimpen? Tegelijkertijd neemt het vetweefsel in de wangen af en de spieren, de ligamenten en de huid worden slapper. Met de zwaartekracht wordt de huid en het onderhuids vet naar beneden getrokken naar de neus-lippenplooi en de hamsterwangetjes. De huid krimpt echter niet mee waardoor je last kunt krijgen van ingevallen wangen, plooien, rimpels en schaduwen in het gezicht. Dit kan ook gebeuren als je op korte tijd veel gewicht bent kwijtgeraakt.

De behandeling

Met tijdelijke fillers op basis hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet kunnen we het volumeverlies ter hoogte van de jukbeenderen herstellen. Niemand is hetzelfde, en deze behandeling wordt dan ook 100% op de anatomie van jouw gezicht afgesteld. De fillers herstellen de geslonken onderhuidse vetkussentjes en de beenstructuur. Hierdoor krijg jij je jeugdige contouren terug en oogt het gelaat jonger. Volle jukbeenderen kunnen net je schoonheid accentueren. Met fillers lukt het ons om mooie verhoudingen te creëren volgens de gulden snede die je schoonheid extra benadrukken of de balans in je gezicht herstellen.

Ingevallen wangen

Ingevallen wangen ontstaan door de afname van onderhuids vet en collageen. Heb je nog prominente jukbeenderen maar zijn je wangen ingevallen? In dit geval lijkt het al snel dat je vermoeid bent of dat je veel je gewicht bent verloren. Ingevallen wangen kunnen zeer eenvoudig met tijdelijke fillers worden opgevuld. Je gezicht krijgt weer meer volume waardoor je er gezonder en aantrekkelijker uitziet. De schaduwen worden minder hard en je algemene uitstraling oogt frisser en vitaler.

Heb je last van volumeverlies over je hele gelaat? Dan is een liquid facelift vast iets voor jou.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK