Tijdelijke spierontspanners

Laat je kraaienpootjes achterwege

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes of lachrimpeltjes verschijnen aan de buitenkant van je ogen wanneer je vaak lacht of knijpt met de ogen. Omdat de huid rond je ogen erg dun is, is dit één van de eerste plekken waar er rimpels optreden. Wanneer je ouder wordt, nemen het vetweefsel rondom het oog en de elastine in de huid af waardoor de kraaienpootjes prominenter aanwezig zijn. Deze rimpeltjes zijn meestal niet erg. Ze geven je gelaat net een vrolijke uitstraling en dat is erg charmant. Wanneer de lijntjes echter te diep worden, kan je ze als storend ervaren. Dan brengt een behandeling met tijdelijke spierontspanners de oplossing.

Kraaienpootjes behandelen met tijdelijke spierontspanners

Een injectie met tijdelijke spierontspanners helpt om de oogspier te ontspannen. Het resultaat is dat de lachrimpeltjes vanzelf zachter worden en kunnen verdwijnen. Door deze behandeling wordt tevens de buitenkant van je wenkbrauw gelift. Je gelaat krijgt weer een jeugdigere en uitgeruste uitstraling. Behandelingen met tijdelijke spierontspanners worden bij Derma Crea steeds 100% op maat van de patiënt gemaakt. Zo verkrijgen we het beste resultaat.

Kraaienpootjes behandelen met fillers

Met ouder worden slinken de botten en de vetkussentjes in je gezicht. Hierdoor kunnen er vanaf je 35ste ongeveer ook verticale kraaienpootjes ontstaan die richting je wangen lopen. In dat geval is het aangewezen dat de behandeling met tijdelijke spierontspanners wordt gecombineerd met het gebruik van tijdelijke fillers op de jukbeenderen. De huid bij de jukbeenderen zit namelijk losser dan vroeger, waardoor die mee plooit tijdens het lachen. Fillers kunnen dit volumeverlies herstellen.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK