Cosmetische behandelingen

Maak vandaag uw afspraak

Van tijdelijke fillers en tijdelijke spierontspanners tot onze liquid facelift. Derma Crea is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen die het doel hebben om je gelaat zijn jeugdigheid en balans terug te geven. We richten ons steeds op een natuurlijk resultaat en werken alleen met doordachte behandelmethodes en producten waarvan de veiligheid wetenschappelijk is bewezen. Ontdek snel wat iedere behandeling inhoudt. Vind je niet de behandeling die je zoekt? Kom dan langs voor een adviesgesprek waarbij we alle mogelijkheden en cosmetische behandelingen bespreken.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

De huid heeft niet op elke leeftijd nood aan dezelfde zorgen. Ontdek daarom snel wat Derma Crea kan betekenen voor een huid van jouw leeftijd.

Tijdens een behandeling met tijdelijke spierontspanners wordt de stof botulinetoxine A rechtstreeks geïnjecteerd in de spieren die verantwoordelijk zijn voor lachrimpeltjes, fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of rimpeltjes in het gebied rond de mond…

Bij Derma Crea gebruiken we twee soorten fillers om rimpels op te vullen. Eén op basis van hyaluronzuur of één op basis van calciumhydroxylapatiet. Die laatste is een collageen stimulerende filler.

De liquid facelift werd speciaal ontwikkeld om je hele gezicht te liften zonder operatieve ingreep. Het volume wordt op de juiste plekken hersteld waardoor je weer frisser en jonger oogt…

De huid heeft niet op elke leeftijd nood aan dezelfde zorgen. Ontdek daarom snel wat Derma Crea kan betekenen voor een huid van jouw leeftijd.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK