Tijdelijke spierontspanners

Neuslijntjes of bunnylines

Wat zijn neuslijntjes of bunnylines?

De kleine rimpeltjes op en langs het midden van je neus worden ook wel eens bunnylines genoemd. Deze neuslijntjes kunnen ontstaan wanneer je hard lacht, je neus veel blootstelt aan de uv-straling van de zon of je neus vaak optrekt.

Neuslijntjes behandelen met tijdelijke spierontspanners

Neuslijntjes behandelen met tijdelijke spierontspanners duurt niet lang. Er zijn slechts enkele injecties nodig om de rimpeltjes te verminderen. Eén aan elke kant van de neus. Verder is deze behandeling vrijwel pijnloos waardoor er ook geen verdoving nodig is. De botulinetoxine A zorgt ervoor dat je de neus minder optrekt zodat de lijntjes vervagen.

Na de behandeling met tijdelijke spierontspanners

Let er op dat je de neus tijdens de eerste 24 uur niet masseert, draag geen bril die op de neus rust en wrijf niet in het geïnjecteerde gebied. Na de behandeling met tijdelijke spierontspanners mag je gedurende 24 uur niet sporten, naar de sauna of naar de zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan het resultaat beïnvloeden, waardoor we je ook aanraden om uit de zon te blijven. Tijdens je consult en vlak na de behandeling worden de do’s en don’ts uitvoerig met je besproken zodat het effect van de tijdelijke spierontspanners zo lang mogelijk optimaal blijft.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK