Liquid facelift: mooie resultaten zonder operatieve ingreep

Wat is het?

De liquid facelift is de behandeling waar Derma Crea het meest om bekendstaat. Deze techniek werd speciaal ontwikkeld om je hele gezicht te liften zonder operatieve ingreep. Met tijdelijke fillers wordt het volume op de juiste plekken hersteld en kunnen we veranderingen in de anatomie corrigeren die optreden door het ouder worden. Het gelaat krijgt zijn oorspronkelijke vorm terug waardoor je weer frisser en jonger oogt.

Een liquid facelift is een fantastische manier om je natuurlijke schoonheid te benadrukken of verbeteren. In plaats van een afzonderlijke ingreep zoals een kaaklijncorrectie of het opvullen van de neuslippenplooi, wordt je hele gezicht in één keer subtiel gelift. Tijdens de behandeling houden we rekening met de natuurlijke vorm van je gezicht om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Het doel is om je gelaat op een subtiele wijze weer jonger en stralender te laten ogen.

Maak een afspraak
Behandeling

Liquid facelift met dermal fillers

Tijdens een liquid facelift gebruiken we bij Derma Crea tijdelijke fillers van hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet. Deze laatste fillers stimuleren de aanmaak van collageen waardoor je huid weer steviger wordt.

Deze behandeling herstelt het volume op al de juiste plaatsen en geeft je je natuurlijke schoonheid terug. Na 12 maanden zijn de fillers door het lichaam afgebroken. Een liquid facelift met tijdelijke fillers zorgt een klein jaar lang voor een zichtbare verbetering in het gelaat. Ontdek snel meer over onze tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet.

Wat is dat?

Volumeverlies

Naarmate je ouder wordt, kan de anatomie van je gezicht veranderen. Dit komt omdat het gelaat op bepaalde plekken steun en volume kwijtgeraakt door het verdwijnen van vetweefsel en het krimpen van de schedel. Vroeger was een gewone facelift de enige oplossing om dit volumeverlies aan te pakken. De overtollige huid werd weggesneden en opgespannen. Dit was een behoorlijk ingrijpende operatie met een redelijke hersteltermijn. Tegenwoordig kunnen we mooie resultaten behalen met de liquid facelift. En dat zonder snijden. Overigens ligt de leeftijd waarop je een liquid facelift kan ondergaan een stuk lager dan die van een chirurgische facelift. Een liquid facelift werkt namelijk perfect als een preventieve behandeling om veroudering in het gelaat af te remmen.

Liquid facelift

Welke probleemgebieden worden aangepakt?

Door het ouder worden, zijn je jukbeenderen minder prominent aanwezig dan vroeger, het voorhoofd wordt smaller, hamsterwangen ontstaan en de kin verliest aan volume. Dit volumeverlies valt perfect te herstellen met de liquid facelift. Door tijdelijke fillers te injecteren ter hoogte van je slapen en jukbeenderen, kunnen we de oorspronkelijke V-vorm van je gezicht herstellen, waardoor je er weer jeugdiger uitziet. Volgende probleemzones worden eenvoudig aangepakt:

Zones die behandeld worden:

  • De wangen
  • De slapen
  • De zone rondom de ogen
  • De mondhoeken
  • De neuslippenplooi
  • De kin en kaaklijn
Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK