Huid & haar

Combineer PRP en mesotherapie tegen haaruitval

Ga voor mesotherapie met PRP

Haaruitval is een zeer complexe aandoening om te behandelen. De combinatie van mesotherapie met PRP heeft als doel om de groei van de haardos opnieuw te stimuleren. Bij mesotherapie worden er kleine injecties met een cocktail van hyaluronzuur, anti-oxidanten, vitaminen en mineralen in de hoofdhuid geïnjecteerd om de haargroei te bevorderen. Om de haargroei nog meer te stimuleren kunnen we dit aanvullen met PRP. PRP is bloedplaatjesrijk plasma dat afkomstig is van je eigen lichaam. PRP is rijk aan groeifactoren die de natuurlijke groei van de haarzakjes versterkt. Het is een innovatieve, veilige en doeltreffende methode om de haargroei te stimuleren. Voor een geslaagd resultaat is het belangrijk dat je deze behandeling start voordat er effectieve kaalheid optreedt. Dan zijn de haarcellen in je hoofdhuid nog actief en kunnen ze je haardos weer voller en dikker maken. Heb je echter last van kale plekken? Dan zal alleen een haartransplantatie de oplossing bieden.

Haaruitval wordt o.a. veroorzaakt door:
  • Een tekort aan gezonde bouwstoffen
  • Genetische afkomst
  • Een verstoorde bloedcirculatie die te wijten is aan stress
  • Een verstoorde hormoonbalans
  • Weinig weerstand
Hoe werkt mesotherapie met PRP?

Met minieme dunne naaldjes en kleine injecties spuiten we het lichaamseigen PRP en de cocktail van haarboosters in de hoofdhuid. De haarzakjes worden op deze manier gestimuleerd. De voedingsstoffen waarmee je haarwortel wordt gevoed, bepalen ook de kwaliteit van je haar. Gezonde haarzakjes zorgen voor gezonde haren. Het aantal haarzakjes is genetisch bepaald. De haargroei verloopt in een cyclus en elk haar bevindt zich in een bepaalde fase van die cyclus.

Elk haarzakje kan tot 4 haren bevatten die weer kunnen gaan groeien. De behandeling verbetert de kwaliteit van de hoofdhuid en zorgt voor een betere doorbloeding waardoor de haren weer dikker worden en langer blijven zitten. Mesotherapie met PRP kan de haargroei stimuleren en ook preventief tegen haaruitval ingezet worden. Deze behandeling is zowel geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van gelijkmatige haaruitval. Deze behandeling is niet geschikt voor personen met een actieve ontsteking op de hoofdhuid of met een virale infectie zoals gordelroos. Ook wanneer je leidt aan diabetes, een stollingsstoornis, bloedverdunnende medicijnen of anti-inflammatoire medicatie gebruikt, kan deze behandeling niet worden toegepast.

De voordelen van mesotherapie met PRP:
  • De bloedcirculatie van de haarzakjes wordt verbeterd
  • De natuurlijke haargroei wordt gestimuleerd
  • De haarzakjes worden weer sterk en gezond
  • Beschadigd of dun haar kan worden hersteld
  • Werkt preventief tegen haaruitval
Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK