Tijdelijke fillers

Behandelingen voor de kaaklijn

Kaaklijn en hamsterwangen

Een slappe of onscherpe kaak

Tijdens het ouder worden, krimpt je kaak en kan het vetweefsel in je wangen verminderen. In dat geval heeft de gezichtshuid geen steunpilaren meer en kan die over de rand van de kaaklijn hangen. Het resultaat is een slappe of onscherpe kaak en hamsterwangen. Gelukkig kunnen deze kwaaltjes worden opgelost door een behandeling met fillers op basis van hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet. Met deze dermal filler behandeling herstellen we de kaaklijn weer tot één strakke lijn.

Een te sterk ontwikkelde kaak

Een overontwikkelde kaak ziet er breed en mannelijk uit. Hierdoor komen je jukbeenderen niet meer tot hun recht en dat doet afbreuk aan de V-vorm van je gezicht. Het is net die V-vorm die een vrouwelijk gezicht aantrekkelijk maakt. Vroeger kon een overontwikkelde kaak alleen worden opgelost met een chirurgische operatie. Tegenwoordig brengt een liquid facelift de oplossing. Daarbij wordt er meer volume aangebracht langs de jukbeenderen, in de wangen en in de kin. Een te brede kaak kunnen we ook met tijdelijke spierontspanners verzachten. Dit is tevens een goede behandeling wanneer je last hebt van klemmende kaken en tandenknarsen.

Wil je een nog beter resultaat?
Dan heb je ook de optie om je kin met tijdelijke spierontspanners te behandelen. Dit zorgt ervoor dat putjes, bultjes en lijntje verdwijnen waardoor je kaaklijn nog mooier doorloopt.

Kaaklijncorrectie voor mannen

Een kaaklijn correctie is een zeer populaire ingreep bij mannen. Wil je een prominente, strakke en mannelijke kaak? Dan kan een behandeling met fillers de vorm van je kaaklijn extra kracht bijzetten. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK