Tijdelijke fillers

Afhangende mondhoeken of marionetlijnen

Afhangende mondhoeken of marionetlijnen kunnen je een onvriendelijke of strenge blik geven. Je mondhoeken zijn namelijk een essentieel onderdeel van je uitstraling. Gelukkig kunnen we bij Derma Crea je mondhoeken liften zonder operatieve ingreep. Afhangende mondhoeken ontstaan namelijk door het verlies aan onderhuids vet, het krimpen van de kaken en overmatige spieractiviteit. Maar ook door een verandering in de stand van je gebit of het dunner worden van de lippen kan je afhangende mondhoeken krijgen.

Met een behandelplan waarbij we tijdelijke spierontspanners en fillers combineren, kunnen we je vriendelijke uitstraling herstellen. Als eerste wordt er een tijdelijke spierontspanner in de mondhoek geïnjecteerd om de sterke spieractiviteit in te perken. Daarna wordt het volume hersteld en de mondhoeken verstevigd met een filler van hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet. Voor het meest natuurlijke resultaat raden we je echter aan om het gehele gezicht te liften en te verjongen met een liquid facelift. Zo kunnen we het bijkomende volumeverlies aan de jukbeenderen, kaaklijn en kin herstellen waardoor je gelaat over het algemeen stralender en meer uitgerust oogt.

Wanneer je afhangende mondhoeken enkel worden veroorzaakt worden door overmatige spieractiviteit van de depressor anguli oris, de spier in de mondhoek, kan een behandeling met louter en alleen tijdelijke spierontspanners zeer effectief zijn. In dat geval zie je meteen een liftend resultaat na 14 dagen.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK