Tijdelijke spierontspanners

Lift afhangende mondhoeken met tijdelijke spierontspanners

Wat zijn afhangende mondhoeken?

De stand van je mondhoeken zijn een essentieel onderdeel van je uitstraling. Wanneer je last hebt van afhangende mondhoeken zie je er als snel onvriendelijk of streng uit. Wanneer je ouder wordt, kunnen je kaken slinken, kan de stand van het gebit veranderen of worden je lippen dunner. Hierdoor kunnen de mondhoeken naar beneden zakken of kan je last krijgen van marionetlijnen. Maar ook een overmatige spieractiviteit kan de oorzaak zijn van afhangende mondhoeken. Het goede nieuws is dat we mondhoeken perfect kunnen liften zonder dat je onder het mes moet. Hiervoor is een behandeling met tijdelijke spierontspanners aangeraden, eventueel in combinatie met fillers.

Afhangende mondhoeken behandelen met tijdelijke spierontspanners

Wanneer de oorzaak van afhangende mondhoeken te wijten is aan een overmatige spieractiviteit van de musculus depressor anguli oris, is een behandeling met tijdelijke spierontspanners aangewezen. Dit is de spier die ervoor zorgt dat jij je mondhoeken naar beneden kunt trekken. Met een kleine hoeveelheid tijdelijke spierontspanners slagen we er reeds in om de spier zich volledig te laten ontspannen. Je mondhoeken worden gelift waardoor je gelaat weer vriendelijker oogt.

Afhangende mondhoeken behandelen met fillers

Na je 35ste kunnen er echter nog andere oorzaken zijn voor afhangende mondhoeken. Door het slinken van de kaken verliest je gelaat aan volume waardoor er hamsterwangen en marionetlijnen ontstaan. In dat geval brengt een behandeling met tijdelijke spierontspanners en fillers de oplossing. De mondhoekjes worden eerst gelift met botulinetoxine A en na 14dagen wordt het volumeverlies hersteld met fillers. Bij Derma Crea geven we steeds advies op maat van jouw gezicht en huid. Afhangende mondhoeken kunnen we meestal direct behandelen na het eerste consult. Maak nu een afspraak.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK