Tijdelijke fillers

Handverjonging

Je handen worden iedere dag blootgesteld aan ontelbare mechanische en chemische invloeden van buitenaf zoals het gebruik van ontsmettende handgel of het doen van de afwas. Deze invloeden kunnen de huid van je handen uitdrogen. Bovendien verdwijnt het onderhuidse vet in je handen naarmate je ouder wordt. Hierdoor komen de aders in je hand steeds meer aan de oppervlakte te liggen. Er ontstaan pigmentvlekken en de huid wordt rimpeliger.

Bij Derma Crea zijn we echter gespecialiseerd in handverjonging. Laten we zeggen dat je handen bij ons wel, in goede handen zijn. Handverjonging werkt met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet. Deze fillers helpen ons om de huid weer te hydrateren en de huidkwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Vitaliseer je handen

Een behandeling met een skinbooster hydrateert de handen van binnenuit. Eén behandeling is echter niet doeltreffend genoeg om je handen jonger te maken. Voor een optimaal resultaat raden we aan dat je gedurende drie maanden één keer per maand langs komt voor een skinbooster behandeling. Daarna dient de behandeling eens om het half jaar te worden herhaald.

De voordelen van de behandeling:

  • Het verzachten van rimpels en lijntjes
  • De poriën van de handen verfijnen
  • Herstel van elasticiteit
Wat kan je zelf doen om handveroudering tegen te gaan?

Het eerste wat je kan doen is je handen iedere avond rijkelijk insmeren met een voedende handcrème. Ook helpt het om je handen in te smeren met een crème op basis van vitamine B5 en je handen in een paar katoenen handschoenen te steken die je aanhoudt tijdens het slapen. Ook voor huishoudelijke taken zoals afwassen kan je beter met handschoenen werken. Verder kan een maandelijks parafine bad helpen om je handen jong te houden. Maar het allerbelangrijkste is om je handen te beschermen tegen schade van de zon. Smeer ze daarom altijd in met een zonnecrème met een SPF 50.

De oorzaken van verouderde handen:

  • Schadelijke uv-straling van de zon.
  • Schoonmaakmiddelen met chemicaliën.
  • Dehydratatie door te weinig water te drinken.
  • Volumeverlies door het slinken van onderhuids vet.
Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK