Tijdelijke fillers

Kincorrectie en meer

Laat je kin behandelen met tijdelijke fillers en tijdelijke spierontspanners

Je kin is een zeer kenmerkend en bepalend onderdeel van het aangezicht. Door de jaren heen gaat je kin er anders uitzien. Je kan last krijgen van putjes, bultjes of lijntjes. Dit is o.a. te wijten aan volumeverlies en veranderingen in de kinspier. Daarnaast kan je ook last krijgen van een diepe, dwarse lijn net onder de onderlip. Deze dwarse kinlijn geeft de indruk dat je kin omhoog staat. Met tijdelijke fillers herstellen en versterken we de contour van je kin. Met tijdelijke spierontspanners brengen we de kinspier tot rust.

Te kleine of te korte kin?

Lijkt je kin te klein of te kort wanneer je je gezicht in profiel bekijkt? Dat kunnen we verhelpen met een kincorrectie. Een kincorrectie is de snelste manier om de gewenste resultaten te bekomen zonder operatie. Tijdens deze behandeling vult de arts je kin op met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet. Hierdoor komt de kin lichtjes naar voren en verdwijnt de onderkin ook gedeeltelijk. Het resultaat van deze behandeling gaat gemiddeld een klein jaar mee. Bovendien kunnen we de fillers combineren met tijdelijke spierontspanners voor een nog beter effect.

Kinlijncorrectie voor mannen en vrouwen

Een strakke kaak- en kinlijn staat voor jeugdigheid en kracht. De mannelijke schoonheidsidealen voor het gezicht zijn natuurlijk anders dan het schoonheidsideaal van het vrouwelijk gelaat. Bij Derma Crea worden onze behandelingen specifiek aangepast voor mannen en vrouwen. Samen met jou stellen we een behandelplan op dat bij je past en je het beste resultaat oplevert.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK