Huid & haar

Mesotherapie stimuleert en voedt de huid

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een behandeling die ontworpen is om huidveroudering tegen te gaan. Wanneer je ouder wordt, maakt het lichaam steeds minder elastine, collageen en hyaluronzuur aan. Hierdoor verliest je gelaat aan volume en veerkracht. De huid wordt slapper omdat de elasticiteit en stevigheid afnemen. Mesotherapie remt deze huidverouderingsprocessen af en voedt de huid.
Tijdens de behandeling injecteren we een unieke cocktail van hyaluronzuur, vitamines, mineralen, antioxidanten en een peptidencomplex in de huid. Dit zijn stuk voor stuk zuivere stoffen die van nature in het lichaam voorkomen. De stoffen worden rechtstreeks in de huid ingebracht en de stimulerende injecties prikkelen de fibroblasten om collageen aan te maken. Je huid verbetert zich van binnenuit. Hierdoor is mesotherapie veel doeltreffender dan crèmes of lotions die de huid alleen langs buiten proberen te herstellen. Toch kan een goede crème de perfecte aanvulling vormen op de behandeling.

Welke resultaten mag ik verwachten?

Mesotherapie vult niet alleen het te kort aan hyaluronzuur, collageen en elastine aan. Deze therapie brengt ook de stofwisseling en bloedcirculatie in de huid weer op gang. Dit is goed voor de kwaliteit van je huidcellen en je krijgt er een stralendere teint van. Verder is mesotherapie een mooie oplossing voor personen die last hebben van een droge huid en waarbij vochtinbrengende crèmes niet meer voldoende werken.

Tijdens de behandeling is er een minimale pijnsensatie en na de behandeling kan je last krijgen van roodheid of kleine blauwe plekken. Ook kan de huid nog wat warm aanvoelen. Deze kleine ongemakjes zijn volstrekt normaal en zullen kortelings na de behandeling weer wegtrekken. Bij een jongere huid is het resultaat van de behandeling meestal na één week al zichtbaar. Bij een meer mature huid wordt de behandeling afgestemd op de noden en zijn meerdere sessies van een behandeling nodig. Vergeet niet dat een goede huidverzorging de effecten van mesotherapie versterkt.

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK