Plan je consult

bij Derma Crea

Ben je benieuwd wat Derma Crea voor jou kan betekenen?
Plan nu je consult of stel hier je vragen.

Onze werkwijze

Jouw consult

Overweeg je een cosmetische behandeling? Dan ben je bij ons meer dan welkom voor een vrijblijvend consult. Elk consult begint met een uitgebreide kennismaking. We bespreken welke probleemzones je wilt aanpakken en wat daar de mogelijke oplossingen voor zijn. Tijdens het gesprek kan je rekenen op eerlijk advies en wordt er een vrijblijvend behandelplan opgesteld.

Gesprek

Bij Derma Crea vinden we het heel belangrijk dat jij je goed voelt in onze praktijk. Daarom ontvangen we je graag in een warme en geruststellende omgeving. We bieden je graag een kopje koffie of thee aan terwijl je wacht in onze comfortabele wachtkamer. Maar ook tijdens je consult nemen we uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen.

Tijdens de consultatie evalueren we je gelaat op anatomisch en esthetisch vlak. We bekijken de mogelijke oorzaken van probleemzones en we bespreken je huidige gezondheidssituatie, het gebruik van medicatie of eventuele voorafgaande behandelingen. Aan de hand van deze informatie stellen we een vrijblijvend behandelplan op.

In kaart brengen van de zones

Voor we aan de behandeling beginnen, nemen we een fotoreeks van je gelaat in onze fotokamer. Deze fotosessie helpt ons om na de behandeling in kaart te brengen hoe de zones van je gezicht zijn verbeterd. Wanneer je op controle komt, wordt het verschil tussen voor en na uitvoerig besproken.

Behandeling

Behandelingen met fillers worden met een naald of een dunne canule, een speciale naald met ronde punt, onder de huid geïnjecteerd. Door het gebruik van een canule wordt het weefsel op de plek van de injectie minder beschadigd waardoor er minder tot praktisch geen blauwe plekken ontstaan. Tijdelijke spierontspanners worden met een superdun naaldje –“ The Invisible Needle®” – in de spier geïnjecteerd.

Nazorg

Bij het merendeel van onze behandelingen is je gelaat direct weer toonbaar en kan je je dagelijkse activiteiten hervatten. Afhankelijk van de behandeling kom je na twee of vier weken weer naar onze praktijk op controle. De resultaten worden uitvoerig besproken en we bekijken of er eventueel nood is aan een aanvullende behandeling, al komt dit zelden voor.

Plan je consult en maak nu een afspraak.

1

Registreer

Klik op “Maak een afspraak” en registreer je als een nieuwe patiënt.

2

Jouw gegevens

Vul je persoonlijke gegevens in.

3

Kies je consult

Selecteer “Afspraak maken” in het klantenportaal en kies je consult of behandeling.

4

Selecteer een dag en tijdstip in onze kalender.

Let op Derma Crea is enkel open voor afspraken op zaterdag en maandag tussen 10.00u en 16.30u.

Alle velden zijn verplicht in te vullen.

MAAK EEN AFSPRAAK