0

Derma Crea gaat krachtig 2023 in

Artikel in Frits Magazine

Het jaar is omgevlogen, dat moeten we je niet vertellen denk ik….
Bij Derma Crea was het een fantastisch 2022 en we gaan gewoon voluit krachtig verder in 2023.

Wist jij dat Derma Crea in december 2022 nog in het Frits Magazine verscheen met een mooi interview en artikel?

December 2022: Voorstelling top 50 – Regionale Topvrouwen en Topmannen

Frits Magazine, hét leesmagazine over Eindhoven en omgeving, een eigenwijs blad voor betrokken Brainporters
Het jaarlijkse nummer met twee covers voorgesteld bij DOMUSDELA te Eindhoven. Een grote opkomst tijdens de voorstelling top 50 regionale topvrouwen en topmannen.

Deze editie in FRITS Magazine:
FRITS vrouwentopper 2022: Katja Pahnke 👏
en FRITS mannentopper 2022: Martijn Paulen 👏

Meer hierover vind je op mijn social media. Mijn Instagrampagina noemt @dermacrea_dr_annponet en Facebookpagina Derma Crea.
Op onze social media werd alvast een leuk filmpje gepost van de voorstelling, check ook de prachtige locatie en unieke lampen 😉.

KARIN VAN BERKEL | FOTOGRAFIE: ERIK DE BROUWER

Lees je mee?

Heb jij het Frits Magazine zelf niet in huis, maar ben je toch benieuwd?

’ZELFVERTROUWEN is het mooiste dat je kunt uitstralen.’ 🙌

„Happiness is the secret to all beauty; there is no beauty that is attractive without happiness” zei Christian Dior. De Belgische dr. Ann Ponet is het eens met de couturier. Door het toevoegen van kleine beetjes geluk helpt de cosmetisch arts KNMG iedereen mooi zichzelf te zijn. *

Je lacht veel en graag, maar die kraaienpootjes vind jij zelf helemaal niet lief of schattig. Er verschijnen verticale rokerslijntjes op je bovenlip, maar je hebt misschien nog nooit een sigaretje opgestoken. En door die fronsrimpel lijkt het net alsof je altijd chagrijnig bent.

Dokter Ann Ponet beschikt over de specialistische kennis en kunde om op subtiele wijze te kunnen bijdragen aan kleine uiterlijke veranderingen waar je merkbaar van opknapt.

In Derma Crea, haar eigen kliniek in het Belgische (Over)Pelt, dat net over de grens bij Valkenswaard ligt, luistert de arts naar vragen van mannen en vrouwen over hun uiterlijk. „Kleine imperfecties leiden vaak tot onzekerheid, vooral in een tijdperk waar de gefilterde selfies op social media onrealistische schoonheidsidealen dicteren. Als arts ben je er niet om te oordelen, maar je moet mensen soms wel tegen overbehandeling beschermen wanneer zij over het randje dreigen te gaan. Zo zien veel jonge meiden er tegenwoordig bijna allemaal hetzelfde uit. Mijn boodschap is: Bewaar jouw uniekheid en natuurlijke schoonheid. Zet dát in de verf en durf jezelf te zijn. In Derma Crea zie je ook de slogan: ‘Be your own kind of beautiful’, want elke patiënt is uniek. Alle behandelingen zijn daarom op maat.”
Dokter Ann spreekt liever van ‘patiënten’ dan van ‘cliënten’. Het is tenslotte een arts die hen behandelt.

De leeftijd van haar patiënten ligt grotendeels tussen de 35 en 70 jaar. „Elke leeftijd heeft zijn charmes en je kan met minimale behandelingen plus een positieve attitude mooi ouder worden.” Het is daarom dat de arts graag spreekt over positive-aging in plaats van anti-aging.

„Tijdens ons eerste consult analyseren we samen het gelaat op vlak van expressie en harmonie. Doel is om een frissere en meer energieke uitstraling te bereiken. Daarnaast bezoeken patiënten mij ook om hun spanningshoofdpijn te verlichten, kaakklemmen en bovenmatig transpireren tegen te gaan, om de huidtonus op te peppen of vanwege haarverlies.”

Aan de entree van Derma Crea prijkt het neon blue kruis van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde) als bewijs voor de officieel geregistreerde titel ‘cosmetisch arts KNMG’ (Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst). Deze titel kan je beschouwen als een keurmerk.

„Voor de patiënt is zo duidelijk dat de arts aantoonbaar opgeleid en vakbekwaam is.”

In Parijs specialiseerde Ann zich in cosmetische geneeskunde, in Nederland werkte ze in een opleidingskliniek waarna ze aan de slag ging bij de Velthuis kliniek Eindhoven. „Peter Velthuis is een vooraanstaand dermatoloog die de cosmetische dermatologie op de Nederlandse kaart heeft gezet en nu in het Erasmus MC werkt.”

In een grote kliniek kan je beleid en tijdsbesteding niet volledig naar jouw hand zetten. In een eigen praktijk geef je de patiënt alle tijd en persoonlijke aandacht. „Daarom opende ik in 2020 Derma Crea, met als motto ‘natuurlijke schoonheid behouden, verbeteren of accentueren’.”

Via Instagram en LinkedIn streeft Ann naar bewustwording van ieders unieke schoonheid met posts over body positivity, self-love en self-confidence. Zoek haar maar eens op.

Zelfvertrouwen is iemand mooiste uitstraling en zoveel leuker dan een fake face. Zelfvertrouwen komt vanbinnen, maar lees je af vanbuiten.

“Soms heeft dat zelfvertrouwen een klein duwtje nodig; een ‘self-confidence boost’ en daaraan help ik heel graag mee. Als een bozige fronsblik weg is, ervaren mensen vaak een positieve weerslag op het gemoed; hun zelfwaardering en sociale interacties verlopen dan veel beter. Ik zeg wel vaker: ik doe niet in rimpeltjes, maar in ‘Feel Good & Good Mood’.”

De arts is gespecialiseerd in injectables, huidverbetering en PRP behandelingen

Botuline toxine, ook wel ‘botox’ in de volksmond, verzacht expressielijntjes door de mimiekspieren te ontspannen. Hyaluronzuur fillers geven volume en corrigeren op de juiste plekken anatomische veranderingen die optreden door het ouder worden. Zo kan je een ‘lift’ creëren, de ‘liquid facelift’, met onmiddellijk resultaat zonder chirurgische ingreep en zonder lange hersteltijd.

Hiervoor gebruikt Ann wetenschappelijk onderbouwde technieken om verschillende zones in het gelaat te behandelen.

„Bij de slapen en jukbeenderen creëren we een vloeiende ronding met meer definitie, zodat de wangen subtiel worden opgetild, de neuslippenplooi verzacht en de ogen iets liften. Vervolgens verstrakken we de kaaklijn en krijgt de kin meer projectie om de onderkin iets te verminderen”. Grote behandelingen zijn vaak helemaal niet nodig.

„Het is niet de bedoeling dat je ziet dat er ‘iets’ aan het gezicht is gedaan. Het mooiste is wanneer mensen complimenten krijgen over hun vitale uitstraling en dat niemand in de gaten heeft dat rimpeltjes zijn verzacht of wangen iets voller zijn.”

Ook de huidkwaliteit wordt bij Derma Crea aangepakt. De skinbooster kan de huidtonus, hydratatie en elasticiteit verbeteren. Collageenstimulerende fillers verstevigen een ouder wordende, iets slappere huid.

Een echte trend zijn de PRP-behandelingen. Deze meest natuurlijke vorm van injecties wordt ingezet voor verbetering van huid en haar. Mannen en vrouwen die onzekerheid ervaren door beginnende kaalheid kunnen met hun vragen terecht bij de arts. Ann: „Gek genoeg wordt de verzorging van onze handen en het decolleté meestal vergeten; vaak matcht deze niet met het gelaat, terwijl je ook die huidkwaliteit kan oppeppen.”

Spierontspanners kan je preventief inzetten tegen rimpelvorming, maar kan je ook gebruiken bij spanningshoofdpijn en migraine. Dat gebeurt door prikjes in de pijnpunten ter hoogte van de slapen, kauwspieren, schouders, nek en het achterhoofd. Bij hormonale migraine kan Ann op voorhand niet garanderen dat je levenskwaliteit verbetert. Eerlijk is eerlijk.

Dr. Ann Ponet blijft up-to-date door jaarlijkse deelname aan diverse internationale congressen, symposia en hands-on workshops met 1-op-1 Full Face-trainingen op echte modellen.
In een ontspannen omgeving gebruikt de Vlaamse arts in haar kliniek alleen doordachte behandelmethodes en topproducten, waarvan de veiligheid wetenschappelijk is bewezen. Haar adviezen zijn vrijblijvend, realistisch en transparant; product (hoeveelheid) wordt benoemd en vóór-en na-foto’s gemaakt.

„In eerste instantie luister ik uitgebreid naar de patiënt en natuurlijk is er ruimte voor vragen. Vertrouwen is heel belangrijk, want het is per slot een lange termijnrelatie die we samen opbouwen. Met het verouderen raakt ons gelaat iets uit harmonie en ik richt me op het herstel ervan. Ik kijk dus steeds naar het totaalplaatje, zonder me alleen te focussen op één specifieke probleemzone.”

Ann gebruikt altijd minimale hoeveelheden om wensen te vervullen, dat is haar French Touch. Mensen kunnen zich dus verheugen op een bezoek aan Derma Crea? De dokter lacht: „Zeker, ouder worden we vanzelf. Maar happy ouder worden is een keuze.”

Happy ouder worden in 2023?

Wil jij ook happy ouder worden?
Yes.

Positive-Aging zegt je wel wat?
Jazeker!

👉 Plan dan alvast je consult, bij Derma Crea stellen we je persoonlijk behandelplan op en binnenkort…. heb jij een fantastisch stralend gevoel, vol zelfvertrouwen de deur uit. De betere versie van jezelf. Want bij Derma Crea staat jouw geluk voorop!

Contacteer ons

Ontdek wat Derma Crea voor jou kan betekenen

MAAK EEN AFSPRAAK