0

Wat een zomer!

Amai… Wat een zomer! En nee dan hebben we het niet over de vele regenbuien (zeg zelfs maar regendagen), maar over hoe de tijd weer gevlogen is en hoe hard er (ook achter de schermen) bij Derma Crea gewerkt werd. Opleidingen, investeringen (nieuwe toestellen èn een hele nieuwe behandelkamer!), nieuwe behandelingen, fotoreportages, social media activiteiten, … en de dagelijkse planning (nog steeds op nr. 1): de patiënten én alle consultaties, behandelingen, communicatie én nazorg.

Gelukkig was er ook even tijd voor Dr. Ann Ponet om op adem te komen… eventjes – heel eventjes – er tussenuit. Welverdiende vakantie en even alle zorgen en stress laten wegvloeien met de wegebbende zeegolven. Oh ja, als je het wil bekijken kan dat zelfs, want we maakten een leuk shortfilmpje met de voetjes in de zee. Te bekijken op onze Instagram pagina: @dermacrea_dr_annponet. Neem zeker eens een kijkje op onze pagina.

Maar dus nu: home sweet home… back to work… We zijn er weer! Eigenlijk al sinds september en daardoor kunnen we het volgende ook nog vertellen: de nieuwe PRP behandelingen (voor het haar en/of de huid) zijn gestart. Dadelijk meer hierover, maar eerst nemen we je mee naar 27 juli. Dé dag van weer héél veel vernieuwingen:

  • Derma Crea investeerde in een nieuw duurzaam gespecialiseerd toestel. Jawél, voor PRP behandelingen. Geleverd én meer dan goedgekeurd.
  • Uiteraard volgde hierna ook het praktische gedeelte van de extra opleiding: dank aan #Arthrex. Dr. Ann Ponet, jarenlang cosmetisch arts (KNMG), blijft bijscholen om de nieuwste en allerbeste technieken en behandelingen toe te passen bij haar patiënten na een zorgvuldige keuze.
  • En als het vandaag nog niet genoeg vernieuwing is, jawél ook nog “even” een hele dag in de spotlights. Het werd wél echt een héle plezante dag, dank aan het hele topteam. Tijdens deze opleiding én ingebruikname van haar nieuwe toestel werden zowel dr. Ann Ponet als nog 3 enthousiaste patiënten gefotografeerd. En wat hadden we lol, ze deden het goed. De tjid vloog voorbij en moe maar voldaan sloten we de deuren ’s avonds bij Derma Crea. Extra dank aan patiënten Ine Truyen, Mieke Sannen en Stijn Truyen en aan fotografe Nathalie Aendekerk van v-Designs.
  • De nieuwe behandelingen konden uitgewerkt worden, de social media heeft weer nieuw beeldmateriaal. Benieuwd?

Fotografie & Grafisch Design: Nathalie Aendekerk / v-Designs

PRP toestel

Zie hier (met trots voorgesteld) onze nieuwste aanwinst: het gesofisticeerde PRP toestel. Dit ingenieuze systeem werd speciaal ontwikkeld met dubbele buisjes. Een toestel waarbij de prikjes minder pijnlijk zijn, omdat er met “pure” PRP gewerkt wordt.

Wat is PRP?

PRP: lichaamseigen bloedplaatjesrijk plasma.

Dit zegt misschien al heel wat, of mogelijk nog helemaal niets…
In onze volgende blog zullen wij hier ons hier uitgebreid in verdiepen. Moest je in tussentijd al vragen hebben, een consultatie of behandeling willen boeken, dan kun je bij ons terecht via onze boekingsmodule.

Derma Crea investeerde in het nieuwe PRP-toestel.
Dank aan Arthrex.